Over mij
Algemeen

Over mij

PetrusHoi. Mijn naam is Petrus en ben in 1982 geboren in een dorpje vlak onder Dokkum. Tegenwoordig woon ik met mijn lieve vrouw Nynke en onze 2 katjes in het mooie Friesland, in het dorp Burgum.

Op jonge leeftijd kwam ik al snel in aanraking met het orgel. Mijn eerste orgellessen kreeg ik thuis en werd al snel kerkorganist in verschillende dorpen in Friesland (waaronder Eastermar, Twijzelerheide, Zwaagwesteinde en Oentsjerk/Gytsjerk)

Tegenwoordig speel ik uitsluitend hobbymatig orgel.

Ik houd van spelen met taal. Je vindt daarom op deze site een hoop nooit grappigs die bij ons ontstonden op kantoor. Daarnaast houd ik erg van de woordspelingen door Evert Kwok en de creatieve waarheden door De Speld.

Daarnaast ben ik op de fiets of wandelend te vinden om lekker buiten te zijn en van de natuur te genieten. Als het kan neem ik dan mijn fotocamera mee om leuke kiekjes te schieten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.